Cila Peshe Konsiderohet Mbipeshe Ne Shtatzani

Shume gra pyesin per peshen e tyre edhe para se te ngelin shtatzene. Nese jeni me mbipeshe kur provoni te mbarsoheni ju mund te demtoni fertilitetin tuaj dhe veni veten ne rrezik te shume komplikimeve shendetsore nese ngeleni shtatzene. E nese...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes