Te Mirat Shendetsore te Mjaltes

Mjalti natural eshte perdor nga njerzimi qysh 2500 vite me pare. Nje mori te mirash shendetsore te mjaltes e kan bere ate nje aspekt te rendesishem te mjeksis tradicionale sikur Ajerveda. Shkenctaret gjithashtu po i kerkojne te mirat shendetsore te...
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes