Ftohja dhe Gripi – Ushqimi i Vetëm që Mjeku 94 vjeçar...

1
Unë mendoj se është pjesërisht sepse unë kam pasur ekspozim minimal të vazhdueshëm ndaj ftohjeve, gripit dhe viruseve të tjera si pjesë e punës sime", thotë Grossan
caji i gjelber

7 Sheruesit Më Të Mirë Ndaj Ftohjes

0
Ato mikrobet e padukshme që na sëmurin nuk janë lojë, por ja që për fat të mirë ekzistojnë shërues që ia vlen ti provoni!...

Një Ilaç i Thjesht dhe Efektiv për Fyt të Skuqur

2
Zakonisht gjatë vjeshtës dhe dimrit na skuqet dhe dhemb fyti dhe në vend se të bësh turr të marrësh medikamente që në anën tjetër zvogëlojnë imunitetin natyral të organizmit, mëso të përgatitësh këtë ilaç

Ftohja Dhe Gripi – 12 Menyra Natyrale Per Ta Parandaluar

1
Deri tash nuk ka ilaq per ftohje dhe gripe dhe keshtu pra parandalimi duhet te jet qellimi juaj. Nje qasje me proaktive per shmangie te ftohjeve dhe gripeve eshte gjithashtu nje haper per te bere jeten tuaj me te shendetshme. Menyar me e mire

Gripi i Derrave – Faktet

1
Cka eshte Gripi i Derrave? Gripi i Derrave eshte nje semundje ngjitese e traktit te frymëmarrjes dhe besohet se ky virus shumë ngjitës ka origjin nga derrat në Azi. Kur është raportuar rasti i parë me virus nga Gripi i Derrave? Në mes të marsit të 2009...

Ftohja apo Gripi: Cila është?

1
Ftohja dhe gripi i zakonshëm janë sëmundje të traktit të frymëmarrjes me simptoma të ngjashme. Nëse është ashtu atëherë si ta dimë nëse është njëra apo tjetra. Ndryshimi kryesorë në mes të ftohjes dhe gripit (influenzës) është ashpërsia e këtyre simptomave