Ushqimi i Cili Kaperdin Materiet Toksike Te Trupit

Klorela është një algë një-qelizore dhe njëra nga algët që më së shumti është studiuar në botë. Shpesh quhet si ushqimi gati i përsosur pasi që hulumtimet përgjatë viteve kanë identifikuar një mori dobish shëndetësore në të. Përderisa është mirë e njohur për aftësinë e saj të detoksifikimit të trupit duke
Njoftim

Përmbajtja e faqës sherohu.com si, teksti, grafikët, imazhet, informacionet dhe materialet tjera përbrenda faqes sherohu.com ("përmbajtja) janë thjesht vetëm për qëllime informimi. Përmbajtja nuk synon të jetë zëvendësim për këshill mjekësore profesionale, diagnostikim, apo trajtim. Gjithmonë kërko këshillë nga mjeku juaj apo qendër shëndeti të kualifikuar me çfarëdo pyetje që ke në lidhje me gjendjen mjekësore tuaj.

Dërgo shokut/shoqes