Pse Kam Shumë Të Ftohtë?

0
2187

5. Dehidrimi

DehidrimiKur në trup mungon uji, qarkullimi i gjakut nuk është shumë efikas. Si pasoj, gjaku nuk arrin shumë në muskuj e tru duke sjellë dhimbje koke, lodhje, shpërqendrim dhe të ftohtë. Për të siguruar hidratimin që na nevojitet duhet patjetër të konsumojmë 2-2.5 litra ujë në ditë. Nëse kjo sasi konsumi e ujit është është e paarritshme për ju, atëherë provoni ujin detoks natyral të aromatizuar i cili nuk do t’ju mërzitej kurrë nëse vini në punë imagjinatën për ti krijuar shijet.

6. Diabeti

DiabetiDiabeti shkakton neuropati të cilat prekin neuronet përgjegjëse të ndjeshmërisë. Personat që vuajnë nga diabeti krahas këputjes që ndjejnë në krahë dhe këmbë , ata kanë edhe shumë të ftohta.

1
2
3
4
5
Hyrida Basha është Msc. Biologe Molekulare, ajo gjithashtu është një dietologe dhe shkruan per dietat ne shtatzani, dieta per adoleshentë, dieta për uljen e nivelit të LDLs, (kolesterinës së keqe), si dhe dieta per dobesim. Facebook

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.