10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
101

lekuretebukur
Të gjithë dëshirojmë të kemi lëkurë të pastër, shëndetshme dhe të bukur. Edhe pse lagështuesit (hidratuesit) janë të mirë ashtu si janë disa produkte tjera që mund ti përdorësh në shtëpi, dhe produkte tjera grimi që mund ti blesh, ka edhe ushqimet qe ua pastrojnë fytyrën dhe dhurojnë at pamje rinore dhe shkëlqyese. Me përbërës të ndryshëm, vajra të shëndetshëm dhe materie ushqyese esenciale, këto janë 10 ushqimet qe ua pastrojne fytyren:

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.