10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

9. Specat

speci-i-kuq

Me shumëllojshmërinë e ngjyrave që vijnë si të kuq, verdh, gjelbër dhe portokall, specat jo vetëm që ua zbukurojnë pjatën por gjithashtu edhe ndihmojnë në parandalimin e hijeve që bëhen përfund syve. Karotiden (antioksidues në këta speca) ndihmojnë në parandalimin dhe largimin e rrudhave.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.