10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

3. Gjiza

gjiza

Seleni dhe vitamina E që gjenden në këtë ushqim ndihmon në luftimin e radikalëve të lirë e gjithashtu edhe ofron përqendrim më të lartë të antioksiduesve. Disa raporte tjera gjithashtu pohojnë se gjiza, nëse konsumohet si pjes e një dietet të shëndetshme, ndihmon në parandalimin e ca llojeve kanceri.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.