10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

2. Manat

manaferrat

Vitamina C është një esencial tjetër për lëkurë të shëndetshme dhe manet përmbajnë këtë. Diku filluar nga dredhëzat (luleshtrydhet), boronicat dhe manaferrat, vitaminat e manoreve ndihmon në ndërtimin e fibrave të kolagjenit dhe ofron dukje rinore të lëkurës. Antioksiduesit gjithashtu gjenden me bollëk tek manoret dhe ndihmon kundër inflamacionit.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.