10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

10. Mango

mango

Jo vetëm që është një frut i shijshëm por gjithashtu ndihmon në pamjen dhe shëndetin e përgjithshëm të lëkurës tuaj. Mango-t kanë më shumë se 80% Vitaminë A që juve ju duhet të konsumoni gjatë ditës dhe kështu ndihmon në mirëmbajtje të pamjes së mirë të lëkurës. Nivelet e larta të antioksiduesve gjithashtu ndihmojnë në luftimin e radikalëve të lirë që do të thotë se nuk do të shohësh shenja të plakjes së hershme në moshën rinore. E përveç tjerash është me pak kalori.

Natyrisht se ka edhe shumë ushqime tjera që mund ti futësh në dietën tuaj që do ju ndihmojnë me pamjen e lëkurës tuaj dhe shëndetin e përgjithshëm tuaj. Varësisht nga dieta juaj dhe ushqimet që ju pëlqejnë, disa opsione do të jenë më të mira se sa tjerat.

Pa marr parasysh dobitë që kërkon apo pamjes që dëshiron të kesh këto 10 ushqimet qe ua pastrojne fytyren jo vetëm që do ju ofrojnë atë por gjithashtu do ju bëjnë të ndiheni më mirë. Për një zemër të shëndosh dhe pamje të bukur këto pra janë 10 ushqimet që duhet ti konsumosh rregullisht ose pak më shpesh për të arritur pamjen të bukur të lëkurës tuaj.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.