10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

4. Bajamet

bajamet

Acidet yndyrore që gjenden në këtë ushqim ndihmojnë në mirëmbajtjen e membranës së qelizave dhe në largimin e helmeve të dëmshme nga trupi. Bajamet gjithashtu ndihmojnë në mbajtjen e ujit që si rezultat i jep lëkurës at fyerjen dhe pamjen e shëndetshme që ju dëshironi. Plus, vajrat dhe yndyrat e shëndetshme në arrore (arrat, lajthit…) janë shumë të mira për shëndet të përgjithshëm të zemrës dhe mirëmbajtje të peshës trupore të shëndetshme.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.