10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

6. Drithërat

dritherat

Edhe pse drithërat që janë të ulët në indeksin e glicerinës mund të shkaktojnë rritje në sheqernat e gjakut, drithërat e plota gjenden ka fundi i këtij spektri, që do të thotë se edhe këto ju ndihmojnë të mbani shikimin rinor, lekure te bukur dhe pamje te shëndetshëm që vërtet e dëshiron.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.