10 Ushqimet Qe Ua Pastrojne Fytyren

0
100

1. Avokado

avokado

Jo vetëm që përdorën në shumë produkte për fytyrë, por lëkura dhe vet mishi i avokados është përplotë vitamin B. Niacin (b-3) është shumë i rëndësishëm që të kemi lëkurë të shëndetshëm dhe lëmushme, e gjithashtu ndihmon në pamjen e lëkurës së skuqur, të irrituar dhe ënjtur. Nëse përdor këtë ushqim, ju mund ta përdorni në salata apo edhe në freskues (me akullore), apo thjesht ta hash ashtu si është, e gjithashtu mund ta përdorësh për fërkim të fytyrës.

Pyet dhe Komento këtu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.